Tuinontwerp

tuinontwerpGeinspireerd door de natuur, ontwerp ik uw tuin op maat van uw smaak met uw budget. Wij ontwerpen uw tuin in harmonie met de stijl van de woning en de omgeving. Ieder tuinontwerp is voor ons dan ook een uniek en persoonlijk project, zodat de verpersoonlijking van uw eigen stukje groen, een oase van rust kan worden. We raliseren een bijzonder en uniek tuinontwerp met karakter, en dit doen we met veel passie en kennis van zaken.

 

 

Tuinaanleg

TuinaanlegOok het aanleggen van uw tuin gebeurd volgens uw smaak en uw budget. Na het ontwerp of overleg realiseren wij uw tuindromen tot in het kleinste detail.
Of het nu gaat over een volledig nieuwe tuin of uw bestaande tuin onder handen nemen of te renoveren? Wij staan steeds garant om met de expertise uw tuin aan te leggen.Wij zijn thuis in de aanleg van uw tuin, van alle beplantingen tot een fris gazon. Ook de plaatsing van uw omheining en de aanleg van uw (zwem)vijver, tuinpad, oprit of terras is bij ons in goede handen. Zo kunt u op ons rekenen voor een totaalaanleg van uw tuin of bedrijfsterrein. Nadat uw tuin of bedrijfsgroen is aangelegd, kunnen we ook een eenmalig of periodiek tuinonderhoud op ons nemen. Zo geniet u het hele jaar door van uw prachtige tuin of een verzorgd bedrijfsterrein.

 

 

Tuinonderhoud

tuinonderhoudOm het hele jaar door te kunnen genieten van uw tuin is het belangerijk dat uw tuin of bedrijfsgroen, regelmatig of periodiek word onderhouden. Daarom kan u rekenen op tuinaanleg Peter Cleiren. Wij zijn niet alleen sterk in het realiseren en aanleggen van uw tuin, maar nemen ook uw volledige tuin- en vijveronderhoud tot ons. Ook voor het snoeien of kappen van bomen kan u bij ons terecht. Zo hoeft U enkel nog te genieten van uw tuin en tot rust te komen in uw oase van groen.